FRAXIS DUO - най-мощното оръжие срещу стареенето
. Стягане на кожата,

...
 FRAXIS DUO - най-мощното оръжие срещу стареенето
. Стягане на кожата,
Коментари Харесай

FRAXIS DUO e най-мощното лазерно средство срещу бръчките и белезите

 

FRAXIS DUO - най-мощното оръжие против стареенето
. Стягане на кожата, унищожаване на белези от акне и стрии - безболезнено и без странични резултати с единствения лазер от най-ново потомство във Варна единствено в Derma Expert

 



Какво съставлява FRAXIS DUO?


FRAXIS DUO е най-новото и мощно оръжие в битката със стареенето. Освен фракционирания радиочестотен микронийдлинг, това украшение на лазерната естетична медицина съчетава в себе си и фракционен свръхмощен Следствен отдел към окръжна прокуратура 2 лазер за кожен ресърфейсинг. Лазерният ресърфейсинг е желан за лекуване на белези от акне, както и за подмладяване на кожата.

Съчетаването на фраксиониран СО2 лазер и радиочестотен микронийдлинг е съвършена композиция при която: успеваемостта в подобряването на кожата е оптималната, времето за възобновяване е минимално, а болката просто липсва.

Това е процедурата, без която млада, свежа и стегната кожа след избрана възраст е невероятно да има.

Възхитителните резултати, които се следят след процедурата с FRAXIS DUO , се дължат на новаторската композиция от микронийдлинг със златни игли, радиочеста, която се трансформира в топлинна сила и фракциониран СО2 лазер.

 

 

Какво съставлява микронийдлингът?

Микронийдлингът е процедура, при която се получава голямо усъвършенстване на положението на кожата при най-малък интервал за възобновяване. Отличителен белег на младостта са еластичната, гладка, сияйна и стегната кожа, без бръчки. Колагенът и еластинът са съществени структурни детайли, които обезпечават поддържащата функционалност и дават младежката форма и силует. Блясъкът и сияйноста на младата кожа са резултат от клетъчното обновяване и възобновяване, както и от отразяването на светлината от гладката кожа.

Подобряването на кръвотока в кожата също има значение за сияйността и свежестта на кожата, посредством доставянето на О2, антиоксиданти и минерали. Това прави кожата здрава и я защищава от неподходящите фактори в околната среда. С възрастта клетъчното възобновяване се забавя, натрупват се повече отпадни артикули и кожата стартира да губи своя искра. Замърсяването на околната среда, както и нездравословните привички като тютюнопушене, стрес, недоспиване и увреждане от слънцето, предизвикват раздробяване на колагена и еластина. А това води до смяна в текстурата на кожата, появяването на бръчки и пигментации.

Микронийдлинг е здравна процедура, която усъвършенства положението на кожата, подтиква синтеза на колаген и еластин, усъвършенства кръвотока в кожата, което спомага да се понижат признаците на стареене. Радиочестотната сила е мощен стимулатор, който спомага за уплътняването и стягането на кожата. Съчетаването на микронийдлинг с радиочестота усилва многоратно благотворните резултати върху кожата. Тази композиция въпреки това доста снижава времето за възобновяване след процедурата.

Каква е разликата сред елементарен микронийдлинг и радиочестотен микронийдлинг?


Обикновният микронийдлинг е процедура, при която голям брой стерилни микроигли проникват в кожата и провокират микротравми. В процеса на укрепване на тези получени микроканалчета се подтиква производството на еластин и колаген. Това води до възстановяване на структурата на кожата, стягане и изтриване на белезите.

Радиочестотният микронийдлинг е усъвършенствана комбинирана технология, при която с изключение на тези микроканали, радиочестотата се трансформира в топлинна сила. Това усилва неведнъж стимулацията на синтезните процеси. При проникването на иглите в кожата радиочестотата се трансформира в топлота и това работи като мощен стимулатор на колагеновия синтез.



 

При FRAXIS DUO - RF Microneedling + High Power CO2

Fractional Laser към радиочестота се прибавя незаменима иновация - златните игли. Установено е посредством многочислени проучвания. че при проникването си златните игли предизвикват по-равномерни каналчета и спомагат за по-равномерното систематизиране на трансформираната в топлота сила. Доказано е, също, че увреждането на тъканите в съседство е сведено до безспорен най-малко. Времето за възобновяване е доста кратко, сигурността и успеваемостта многозначително нараснали. А болежка не се усеща. Цялостното усъвършенстване и доста подмладяване е стягане на кожата е допустимо към този момент и без хирургична интервенция.

При какви случаи се ползва лечението с FRAXIS DUO?


Тази процедура е подобаваща при:

белези от акне;

за стесняване на порите;

за изтриване на фини бръчки и линии;

за стягане на кожата в региона на лицето, шията и деколтето, на ръцете, корема и към коленете;

за унищожаване на стрии;

за равнене на тена;

за унищожаване на пигментации и белези на фотостареене;

за възстановяване на текстурата и релефа на кожата;

•за постоперативни и посттравматични цикатрикси.

Процедурата е подобаваща са всеки вид кожа и за всяка възраст. След тази процедура кожата е очевидно подмладена, стегната, сияйна и свежа.

ВНИМАНИЕ!

Единствено за бременни и кърмещи дами и дами с автоимунни болести или с инфекции и разранявания в обработваната зона процедурата не се предлага. 

свържи се с DermaExpert на тел. 0888 37 65 32; 0878 61 71 55 или в Дерматологичен и лазeрен антиейджинг център DermaExpert на ул. " Опълченска " 23 във Варна.

 

 

 
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР